tisdag 16 juni 2009

Min väg till beach-formen

Det är säkert väldigt få i detta avlånga land som missat den senaste cirkusen kring vår svenskaste polack Katrin vadhonnuheteriefternamn. Hon har ju tränat i en månad för att komma i form till beach-säsongen 2009(eller så hade det nåt med att göra att hon har en flickfotograf till flickvän (hoppsan, pojkvän) som hon måste se till att hålla intresserad och sysselsatt. Alla vet vi att ljuset är svårare att ställa in på ett skelett än en köttbulle), och lyckats få en tidning som uppenbarligen driver kampanj för utarmning av våra ordförråd och empaticentra att publicera spektaklet.
Jag kan nu avslöja att vi på Bloom har ett ännu bättre sätt att se till att vi passar i våra underkläder, nämligen att jobba på precis som vanligt. Detta gäller för mig iallafall. För efter vin och ölprovningar har man fått i sig mycket lite kalorier samtidigt som man är mätt. När man provar mat blir det små mängder utspritt under dagen. Man pluggar ett par timmar, vilket kräver en del energi. Man dricker 30+ koppar kaffe, vilket är i princip kalorifritt och ser till att man orkar springa runt och bära vikter (ehm, tallrikar och vinlådor). Tadaa, och två veckor senare kommer vilken tjockis som helst kunna klämma sig in i strl 34.

Nä, skämt åsido. Don't try this at home kids. 30+ koppar kaffe om dan sätter sina spår och nu har det sagts mig att kaffe är dååååligt (dooooom, begravingsmusik i bakgrunden) så nu ska jag sluta med det. Det ska resten av personalen också, men det vet de inte än. Nu ska vi ägna oss åt friskvård! Mat på regelbundna tider, mycket frukt och grönt och ingen mer cult-cola med 50% mer koffein. Tänk vad Anna Skipper skulle bli stolt.

1 kommentar: