fredag 18 september 2009

Mord nummer 2?

Egentligen är det mycket intressant att Igi har valt två kvinnor att fronta vin och mat på Bloom. En kvinna hade väl inte varit särskilt uppseendeväckande, men nu är vi två.
Jag ser verkligen fram emot att jobba med Titti. Till alla er som undrar hur det kommer att bli: om ni tyckte att vi var bra förut, om ni tyckte att det var helt galna idéer, ja ta då till en tvåsiffrig potens. Så kommer det bli. Hon är skolad in the Fatherland, så det där med precision, disciplin och firepower är hennes grej. Killarna i köket hade shellshock i en hel vecka efter att hon hade provjobbat - she's got so much clit she don't need any balls. Så bered er på sprängkraft, för snart har vi en ny era på Bloom.

Alla som känner Igi känner till ryktet om det andra mordet på Olgas (det som inte hände). När Igi och Ebbe jobbade ihop kunde det ibland vara ett mirakel att väggarna höll och att stället stod upprätt efter en dispyt. Därför tycker jag att det är extra roligt att det är en tjej som tar tyglarna. Titti kommer från ett imponerande stall av Michelin-restauranger, så hon kan det där med vikten av att ligga ett steg före chefen - vilket i det här fallet krävs. Om tjejen kan plocka stjärnor i Tyskland så borde hon med Igi i ryggen kunna plocka en hel galax.
Så, ny era var det. Till kaffet: home made pralines lightly dusted with stardust. See you in heaven.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar